First game of the group stage! 📊 | Highlights Ajax – Olympique Marseille | UEFA Europa LeagueDe samenvatting van het duel tussen Ajax en Olympique Marseille in de UEFA Europa League.

#ajaom

►SUBSCRIBE NOW

►FOLLOW US
Website:
Twitter:
Facebook:
Instagram:
TikTok:

Camisetas Olympique Lyonnais Todas las Noticias y Vídeos sobre Fútbol y mucho más, Sigue las Últimas Noticias en Directo.

33 comentarios en “First game of the group stage! 📊 | Highlights Ajax – Olympique Marseille | UEFA Europa League

 1. Matt Giant

  Sven Miskoop heeft intussen nog wat aankopen gedaan uit de derde divisie Cyprus. De statistieken van de spelers noemde hij 'uitmuntend'.

 2. walnoot1234

  Wat is dit nu voor samenvatting zeg… Twee minuten intro en drie minuten voetbal, te weinig highlights en te weinig herhaling van de goals. Waar was de eerste kaart van Vos?

 3. Lego from the lower lands

  Spelen met 6 verdedigers, taylor die weer nare maniertjes laat zien bij een goal nadat hij 5 100% kansen heeft gemist oid, Forbs die met z’n vingers in z’n oortjes staat, alle aankopen van Misluktat die door de mand vallen.

  Gewoon schoon schip en opdonderen met die Steijn , Hendriks , Missing Twat en de hele RVC.

 4. Mats S

  Sommige mensen waren weer tevreden alsof het eindelijk weer beter ging. We speelden alleen gelijk en maakten er 3, omdat Marseille ook bagger speelde. Als je zo gaat spelen tegen Fey, ga je er gewoon dik van af

 5. M. A.A.

  Od 2:0 do 3:3… Na szczęście nie przegrali… Vos w końcu zadebiutował w pierwszym składzie, ale ostatecznie, choć próbował, przesadził. Nadal musi pracować. Wynik byłby całkiem dobry, gdyby był w Marsylii, a niestety u siebie. Chłopcy na pewno muszą się poprawić (znowu ta obrona), zwłaszcza, że ​​w tej grupie, jeśli spojrzeć na wyniki pierwszej rundy, nie ma słabych i każdy może pokonać każdego…

 6. WST

  RVC OUT!!! Breng bogarde a.u.b terug dan kan hij met de verdediging aan de slag!!! Dat is echt dramatische ze pakken niemand aan en niemand die elkaar coacht.

 7. WST

  Brobbey is alleen maar aan het wandelen. Zet geen druk, loopt niet naar het middenveld toe om extra man in de vrije ruimtes te zijn. Daarnaast tikt Marseille ajax helemaal zoek, 4man en geen pakt een Marseille speler aan. Ze lopen alleen maar achter de feiten aan.

 8. Little Rasta Rasta Dread

  ❌❌❌❤💛💚
  De speler missen conditie op de lange loop afstand,…..joggen,(Boswandelingen, strandwandeling en een modderbad, fietsen in het bos) laat ze maar lekker vies worden, werk aan de conditie!! van de spelers, dat is mede het probleem.

  Groetjes je beste trainer 😉👍

Los comentarios están cerrados.